Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. contra Nick:Alexandru290-✪- Grad:Helper Motiv: Activitate prea putina, scandalagiu si unele reporturi date total aiurea. Eu zic ca nu esti pregatit pentru a intra in staff-ul acestui server.
 3. CONTRA Nick : KiNgFisH #DAUPENTRUEA Grad: Moderator Motiv : Acitivitatea prea putina . Nu cred ca esti pregatit pentru acest grad plus ca uneori mai dai report-uri care nu isi au rostu de ex: Mie mi-ai dat report pe limbaj vulgar dar eram in echipe diferite
 4. Today
 5. CONTRA Nick:Squeeezey Grad:Helper Motiv: esti scandalagiu si am vazut ca te-ai luat in gura cu unii admini
 6. Nick : ✪Deni§2k✪ #god Vârstă :14 Ore jucate [ Poza cu „!ore” de pe server ] : Ai citit regulamentul?: 100+369=570 #CSGO.Lunetistii.RO De ce doresti acest grad?: Sa pot ajuta serverul. Cu ce crezi ca ne poti ajuta?: Va pot ajuta prin mentinerea unei atmosfere propice pentru ca alti playeri sa isi desfasoare cumsecade jocul. Steam [ Link Profil (Click dreapta pe profilul tău — Copy Page URL) : [Hidden Content] Steam ID-ul tau (tasteaza 'status' in consola cand esti pe un server): STEAM_1:0:458373513 Alte mentiuni : Nimic.
 7. Am luat la cunostinta. [Hidden Content] [Hidden Content]
 8. Daca consideri ca topicul tau a fost inchis pe nedrept poti contacta un Moderator Global / Administrator pentru redeschiderea acestuia.
 9. Yesterday
 10. Daca consideri ca topicul tau a fost inchis pe nedrept poti contacta un Moderator Global / Administrator pentru redeschiderea acestuia.
 11. Daca consideri ca topicul tau a fost inchis pe nedrept poti contacta un Moderator Global / Administrator pentru redeschiderea acestuia.
 12. Respins - Cei care lasa reply in cererea lor de admin dupa ce au postat in topic cu un motiv banal vor fi sanctionati cu +1 warn pe forum si automat respingerea cereri de admin.
 13. Contra Nick:Jale pe trasao Grad: - Motiv: Nu înțeleg ce am făcut gresit.M ar ajuta mult mai mult să îmi spuneți cu ce am greșit pentru a mi repara greșeala.Oricum mulțumesc de păreri.
 14. :)))))))))))))))))))))))))) CONTRA Nick: L1ttle.y33 Grad: Trusted Motiv: Activitatea s-o lasam, te-am mai vazut pe server, dar din moment ce nu prea ai habar sa faci o cerere helper, nu stiu cum ai putea tu sa tii pasul cu toate comenzile, etc..
 15. CONTRA Nick: RDK Grad: Moderator Motiv: Te-am vazut pe server doar in ultimele 2 zile cateva runde !
 16. CONTRA Motiv:idem mai sus Nick:Codrut #69 Grad:Administrator
 17. CONTRA Nick:Squeeezey Grad:Helper Motiv: Nu cred ca esti destul de matur pentru acest post.Bafta
 18. CONTRA Nick: KiNgFisH #DAUPENTRUEA Grad : Moderator Motiv: Activitatea lasă de dorit
 19. BGD

  Cerere Helper

  CONTRA Nick:Dracu BGDシ Grad:Moderator Motiv:Nu te-am prea vazut pe server si limbajul lasa de dorit
 20. Nick :Jale pe trasao Vârstă :14 ani Ore jucate [ Poza cu „!ore” de pe server ] :[Hidden Content] Ai citit regulamentul?: 40+321=78 #CSGO.LUNETISTII.RO De ce doresti acest grad?:Pentru ca eu consider ca pot ajuta comunitatea ,sunt activ si tin codatii departe de server 🙂 . Cu ce crezi ca ne poti ajuta?: Cum am mai spus, sunt activ si va pot ajuta in legtura cu problema codatilor si multe altele. Steam [ Link Profil (Click dreapta pe profilul tău — Copy Page URL) :[Hidden Content] Steam ID-ul tau (tasteaza 'status' in consola cand esti pe un server):STEAM_1:1:422096007 Alte mentiuni :Ce pot sa zic , de-abia astept sa inccep treaba cum s-ar spune.
 21. PRO BAN WALL Idem mai sus
 22. BGD

  UNBAN

  PRO BAN, WALL ! Idem mai sus
 23. Nu pot descarca demoul de pe linkul pe care l ai oferit. A fost o incurcatura cu codrut :)
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.