Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 11.02.2019 în toate secțiunile

 1. 1 punct
  CrYpT0n

  [Propunere] Radio

  Propun adaugarea unui radio care dupa parerea mea ar da o nota de autenticitate comunitatii deoarece nu am vazut nicaieri asa ceva si banuiesc , ca ar exista un asemenea plugin . Acest radio sa fie controlat de moderatori/super mod etc. cand se poate , iar cand nu e nimeni sa ruleze automat ProFm RadioFm RadioZu ... iar fiecare player sa poata pune pe pauza radio-ul pentru sine daca nu vrea sa l auda in acea clipa iar cei care vor sa asculte, sa asculte linistiti si de asemenea sa se poata propune melodii iar daca este cineva la acel moment pe radio avand grija de el sa poata folosi si propunerile. ( Muzica usoara , fara dedicatii de manele si rock /populara mai stiu eu ce pentru a nu iesi discutii certuri si altele , doar muzica simpla ce se asculta la radio) Astept pareri :)
 2. 1 punct
  CrYpT0n

  [Propunere] Radio

  Frate fiti atenti la ce se propune e jale cu voi pe cuvantul meu .... Nu e vorba de niciun server , e propunere pentru COMUNITATE , FORUM . Nu mai vorbiti ca sa faceti post-uri sau sa va aflati in treaba...
 3. 1 punct
  SilviuART

  [Propunere] Radio

  Eu am avut comunitate veche cu @Sqpx și am avut propriul nostru radio dar nu prea ne ajuta cu nimic, adică erau 2-3 care ascultau, bine, aveam și server de SA:MP populat și se ascultau acolo doar pentru dedicații. Ar fi o ideie proastă din perspectiva mea.
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00