anonym93

Fondator
 • Număr conținut

  19.592
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  46

anonym93 a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 28

anonym93 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre anonym93

 • Rang
  FONDATOR
 • Dată Naștere 19.12.1993

Informatii Personale

Vizitatori Recenți Profil

10.524 citiri profil
 1. anonym93

  Cerere plugin

  nu cred ca vei gasi asa ceva... in schimb, alta varianta e sa blochezi toate clantagurile si sa-ti definesti tu o lista cu ele.
 2. anonym93

  Cerere Admin - kS | Vasi

  iti accept cererea, ca fiind primul admin, iti recomand ca sa mentii ordinea pe server si cand te joci pe server, sa anunti intr-un mod continuu ca se cauta admini pe server pentru a readuce inapoi la viata serverul. PM Cu Nick, SteamID si Parola T/C
 3. anonym93

  [MODEL] Cerere Unban

  Daca modelul de postare nu este respectat, cererea dvs. va fi inchisa si nu va fi luata in considerare. - Nickname: - Adminul care te-a banat: - Ip-ul tau: - SteamID (numeric): - Motivul pentru care ai luat ban: - Ora/data la care ai luat ban: - Dovada ( print din consola ):
 4. anonym93

  [MODEL] Cerere Ban

  Daca modelul de postare nu este respectat, cererea respectiva nu va fi luata in considerare. - Nick-ul tau: - Jucatorul suspect de cod: - Ip-ul lui: - SteamID (numeric): - Motivul pentru ban: - Ora/data: - Dovada:
 5. anonym93

  [MODEL] Reclamatii Staff

  Atenție! Pentru a reclama un membru cu acces, trebuie sa dețineți o dovada! Daca nu aveți dovada PRINT ( SS ) nici nu se ia în considerare reclamanția dvs. - Numele tau pe Server: - Numele celui care il reclami: - Motivul reclamarii: - Dovada Link SS: Orice reclamație făcuta unui membru din staff fără o dovada SS (Poza) clara, fondatorul serverului deține tot dreptul de a închide reclamația fără sa ofere alte detalii privind închiderea reclamației.
 6. anonym93

  Test pentru Helperi

  • Graded Mode
  • 5 minute
  • 15 Questions
  • 41 Players
  Acest test este pentru a te testa pe tine însuti dacă ai putea administra serverul ca Helper!
 7. anonym93

  Sugestie

  Si daca adaug acea dimensiune ca avatar, in momentul in care cineva vine cu un text de genuk "PRO" sau "CONTRA" cu un simplu mesaj nu mai mult sau mai putin de 20-100 caractere, nu ti se pare ca 150px + semnatura/restul datelor din profil ajunge sa dai un scroll infinit si pe langa asta se ajunge si la faptul ca ramane mult prea multe puncte GOALE in forum? Nu se poate asta din pacate. stricam tot aspectul in forum si-asa nu avem un aspect prea placut, lucru din greu sa il fac cat mai placut posibil... Topic Closed!
 8. anonym93

  Cerere vip lvl2

  Daca consideri ca topicul tau a fost inchis pe nedrept poti contacta un Moderator Global / Administrator pentru redeschiderea acestuia.
 9. anonym93

  [Propunere]Plugin de awp

  V-am bagat ba sa nu mai plangeti
 10. anonym93

  [Propunere]Plugin de awp

  bine bine sa vad maine ce pot face!
 11. anonym93

  [Propunere]Plugin de awp

  Sa rad sau sa plang... habar nu am :)))
 12. anonym93

  [Plugins] Sample Chat Commands

  Sample Chat Commands Vezi fișier This plugin is created alternative to replace Web Shortcuts! When you write command in chat, you will get a link in chat also players can copy it and use on our browser. Autor anonym93 Trimis 26.01.2019 Categorie Plugins Autor anonym93  
 13. anonym93

  Sample Chat Commands

  Versiune 1.0.0

  2 descărcări

  This plugin is created alternative to replace Web Shortcuts! When you write command in chat, you will get a link in chat also players can copy it and use on our browser.
 14. anonym93

  [Propunere] Awards

  si problema e sa faceti si o lista cu evenimente care sa fie in desfasurare... gen cum ai si specificat... 2 years of community