Bunica Maria GO.LUNETISTII.RO

Members
 • Număr conținut

  5
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Bunica Maria GO.LUNETISTII.RO

 • Rang
  Nou venit

Informatii Personale

 • Sex
  Man
 • Tara
 • Oras
  Pitesti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Bunica Maria GO.LUNETISTII.RO

  Reclamatie lev

  Nu e vorba de asta, dar i-am spus n ori sa se uite pe el, el juca linistit si nu ma baga in seama, 3 runde la rand baiatul venea dupa mine si mi facea troll. Unii dintre voi tot ceea ce faceti e sa dati un amarat de vot si gag. In legatura cu gag-ul, da am facut reclamatie pt ce e corect ca nu muream de 5minute gag daca aveam vreo vina, dar din moment ce se ia pt un player gag la ,,bou” care si asta este o metafora ,, vii ca boul”, iar staffu sa injure linistit e ok, chiar va respectati 🙂
 2. Bunica Maria GO.LUNETISTII.RO

  Reclamatie lev

  Da, e normal cand vezi ca unii sunt bagati degeaba in staff ( anonym stie bine de cate ori a intrat saptamana asta si au gasit membrii din staff care nici macar un vote nu dadeau, sau cancelvote cu toate ca intrase mape de tot rahatul care ramanea serverul 0/32) si sunt putini atenti la chat, poze cand injura, cand nu da gag la cei ce injura, cand i-am zis N ori sa i dea SLAY, cat dureaza sa dai un SLAY unui player pt troll?
 3. Bunica Maria GO.LUNETISTII.RO

  Reclamatie lev

  Ok, las-o asa ca am vazut deja cum sunt membrii din staff:)) daca ati ajuns sa dati gag doar pt 2 fraze, si in niciuna vreo injuratura, iar helperii sa injure, sa nu va intrebati in viitor de ce e golut serverul :))doar ca idee. Sa dea anonym topic close
 4. Bunica Maria GO.LUNETISTII.RO

  Reclamatie lev

  Spune-mi te rog eu cand m-am luat in gura cu vreun player/admin? Pe chat foarte rar vorbesc, decat la microfon pentru info vorbesc, iar cand pierd awp cand m-am frustrat eu vreodata?:))) eu zic sa lasam vorbitul aiurea deoparte si sa vorbeasca cei care au jucat cu mine si sunt activi pe server, nu toti bagatorii de seama :) [Hidden Content] , ok, cu system n-am vrut sa ajung aici sa-i fac reclamatie pe motiv de limbaj ( iar asta e nimic, si stiti bine cum vorbeste pustiulica asta pe server), si e si normal sa te iei in gura cu ,, HELPER” care iti face troll tragand in coechipieri si sa nu poti sa joci. Am zis sa fiu baietas si sa nu ma bag peste staff in reclamatii, dar cand vezi ca unii au grad degeaba, atunci o sa fiu si eu jepat :) fac referire doar la unii. Puteti inchide inchide topicul, am vazut cum e stafful unit, ii ok :))
 5. Bunica Maria GO.LUNETISTII.RO

  Reclamatie lev

  Nick: Bunica Maria Nick-ul celui reclamat : lev Data si ora : 10/08/2018 13.30 Dovezi [obligatoriu, fara dovezi TXT] : [Hidden Content] Alte mentiuni : Gag fara motiv, pe motiv ,,calm”, i-am explicat omului spunundu-mi ca stau camp, din moment ce l-am auzit voia sa dau push? ,, ca vii ca bou” nu cred ca e motiv de gag, am vazut vips, helperi injurand, iar membrii din staff activi stiu bine despre ce helper e vorba :)