Jump to content

TapZ

Staff-Server
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About TapZ

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 03/15/2001

Personal Information

 • Sex
  Man
 • Country
 • City
  Braila
 • Hobby
  Programator and
 • Discord
  TapZ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am luat la cunostinta,voi fi prezent la data si ora specificata! Zi faina in continuare!
 2. TapZ

  Cerere helper

  PRO Nick : Tapzica Grad : Administrator Motiv : Meriti o sansa!
 3. Nick :TapZ Vârstă :Am varsta de 17 ani. Ore jucate [ Poza cu „!ore” de pe server ] :[Hidden Content] Ai citit regulamentul?:2+2=4 #CSGO.Lunetistii.RO De ce doresti acest grad?:Deoarece am mai fost in staff si m-am decis sa revin inapoi, pentru ajutorul necesar. Cu ce crezi ca ne poti ajuta?:Cu tot ce este posibil, sa scapati de jucatorii ce detin coduri, popularizarea server-ului si testarea noilor update-uri care se vor adauga pe parcursul timpului pe server. Steam [ Link Profil (Click dreapta pe profilul tău — Copy Page URL) :[Hidden Content] Steam ID-ul tau (tasteaza 'status' in consola cand esti pe un server):STEAM_1:1:179620199 19:22 48 0 active 80000 Alte mentiuni: Lupiii baaaaaa!!! :)
 4. PRO Nick:Tapzica Grad:Administrator Motiv: De treaba si indeplinesti cerintele, succes!
 5. CONTRA Nick: TapZ Grad: Moderator Motiv: Nu prea te-am vazut pe server si plus ca nu ai citit regulamentul cum trebuie.
 6. Numele cu care jucati pe server: TapZ Gradul care-l aveti sau level VIP:Moderator Tagul dorit: <VETERANUL> Culoarea dorita: {VIOLET} SteamID: STEAM_1:1:179620199
 7. Nick :TapZ Vârstă :Am varsta de 17 ani. Ore jucate [ Poza cu „!ore” de pe server ] :[Hidden Content] Ai citit regulamentul?:100-40=60 #CSGO.Lunetistii.RO De ce doresti acest grad?:Deoarece este ceva nou pentru mine si chiar as dorii sa incerc aceasta experienta unica pentru a imi descoperii toate competentele. Cu ce crezi ca ne poti ajuta?:Cu tot ce este posibil, sa scapati de jucatorii ce detin coduri, popularizarea server-ului si testarea noilor update-uri care se vor adauga pe parcursul timpului pe server. Steam [ Link Profil (Click dreapta pe profilul tău — Copy Page URL) :[Hidden Content] Steam ID-ul tau (tasteaza 'status' in consola cand esti pe un server):STEAM_1:1:179620199 56:57 42 0 active 80000 Alte mentiuni O zi faina in continuare!
 8. Nick :TapZ Vârstă :Am varsta de 17 ani. Ore jucate [ Poza cu „!ore” de pe server ] :[Hidden Content] Ai citit regulamentul?: Desigur si este bine pus la punct. De ce doresti acest grad?: Deoarece este ceva nou pentru mine si chiar as dorii sa incerc aceasta experienta pentru a imi descoperii toate competentele. Cu ce crezi ca ne poti ajuta?: Cu tot ce este posibil, sa scapati de jucatorii ce detin coduri, popularea server-ului si testarea noilor update-uri care se vor adauga pe parcursul timpului pe server. Steam [ Link Profil (Click dreapta pe profilul tău — Copy Page URL) : [Hidden Content] Steam ID-ul tau (tasteaza 'status' in consola cand esti pe un server): STEAM_1:1:179620199 56:57 42 0 active 80000 Alte mentiuni :Momentan nu am ce sa reprosez.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.