Sari la conținut
anonym93

Model de postare

Recommended Posts

English

If you want to leave a Feedback, suggestions or anything, you need to describe your idea and post any pictures if needed.

 

Romana

Daca doriti sa ne lasati un Feedback o idee sau o orice alt-ceva ce ar putea inbunatatii forumul, postati aici cat mai detaliat si bine inteles, adaugati si poze daca este necesar.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

 • Conținut similar

  • De anonym93
   Nick : Vârstă : Ore jucate [ Poza cu „!ore” de pe server ] : Ai citit regulamentul?:  De ce doresti acest grad?:  Cu ce crezi ca ne poti ajuta?:   Steam [ Link Profil (Click dreapta pe profilul tău — Copy Page URL) : Steam ID-ul tau (tasteaza 'status' in consola cand esti pe un server): Alte mentiuni :  
   Model pentru copy/paste
   Nick : Vârstă : Ore jucate [ Poza cu „!ore” de pe server ] : Ai citit regulamentul?:  De ce doresti acest grad?:  Cu ce crezi ca ne poti ajuta?:   Steam [ Link Profil (Click dreapta pe profilul tău — Copy Page URL) : Steam ID-ul tau (tasteaza 'status' in consola cand esti pe un server): Alte mentiuni : Pentru a putea face cerere de Helper aveti nevoie de minim 30 de ore jucate pe server in acel moment. Cei care lasa reply in cererea lor de admin dupa ce au postat in topic cu un motiv banal vor fi sanctionati cu +1 warn pe forum si automat respingerea cereri de admin. Cererile sunt acceptate in functie de activitate si raspunsul adminiilor actual. Raspunsul la cererea ta va fi in decurs de 48 ore In cazul in care ai fost respins, ai dreptul sa faci o alta cerere la un interval de 7 zile.
 • Navigare recentă   0 membri

  Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteți de acord cu Termeni de Utilizare.