Jump to content

Recommended Posts

Salutare

As aprecia foarte mult daca ati arunca un ochi aici

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By Mr X
   Salut, in acest tutorial vreau sa prezint errorile pe care le fac jucatorii noi pe csgo , tinand cont ca acum este free si sunt tot mai multi playeri on
    
   1.Mereu tine-ti tinta la nivelul capului.
   Tinta ar trebuii sa fie in permanenta la nivelul capului , deoarece este mult mai usor sa dai headshot unui inamic daca aveti tinta la nivelul capului lor. Timpul de reactie sau asa numit " tintit pe cap " este mai mic si tinand tinta la nivelul capului aveti sanse mult mai mari sa va omorati inamicul decat daca nu ati tine tinta . Deasemenea la fiecare colt care trece-ti este bine sa tineti tinta la nivelul capului si acolo , deoarece nu stiti ce si cine poate fii acolo sa va astepte la camp. Am sa va dau 2 modele cum sa tineti tinta si cum sa nu:
    
   Cum sa tineti tinta : 
      Cand vrei sa mergeti intr-un loc , daca tineti tinta la nivelul capului veti avea sanse mult mai mari de a omora inamicul.
    
    
   Cum sa nu tineti tinta :  
    Aici sunt mari dezavantaje , multa lume nu are treaba cum se tinta tinta , dar daca dati peste un inamic camp el are sansa mai mare de a va omora , timpul in care veti incerca sa puneti tinta pe el va fii cam inutil , veti fi mort deja.
    
   2.Colturiile
   Mereu ar trebuii sa aveti grija la colturile in care iesiti si cum iesiti , niciodata nu stiti ce se poate ascunde dupa un colt.
    
    
     Va trebuii sa aveti mare girja la cum umblati pe mapa , tine-ti tinta la toate colturiile si asteptatii-va la orice , un pas gresit si sunteti mort.  
    
    
    
   Aceasta este cea mai buna metoda de a iesii si a verifica colturiile , ca sa evitati moartea de la camping. 
    
    
   Sper ca acest tutorial v-a ajutat . Daca ati combiina , pasul 1 si pasul 2 in stilul vostru de joc , veti avea rezultate mult mai bune.
   Incercati inainte sa jucati , sa face-ti un warmup pe deathmatch si sa dati numai la cap.
    
   PS: aceste lucruri eu le-am invatat din propia experienta  , nu insinuez ca sunt cele mai bune tactici
  • By Mr X
   Functionare sitem Rank Competitiv
   Enorm de multi jucatori au facut rank-up rapid pe vechiul sistem de ranking, acestia au cel mai mult de suferit adica acei (smurfs/boosted) deoarece au prea putine meciuri jucate la fiecare rank in parte iar punctele de MVP castigate chiar daca sunt 30 win-uri si ai facut rank "LE" nu sunt suficiente pentru ati mentine pozitia, iar la primul lose te trezesti ca esti GN2/3 sau whatever shit rank deoarece jucatorii impotriva carora ai jucat au cel putin 30-40 de win-uri la rank-ul respectiv iar punctele acumulate (va explic mai jos cu punctele care e treaba) de ei per total sunt mult mai multe decat ai tu adunate in cele 30 de win-uri alte tale. Sunt jucatori cu 500 de wins si poate chiar 1000 de jocuri jucate care sunt rank LE si daca nu au winstreak de cel putin 10-15 win-uri nu o sa faca rank-up. Apoi conteaza cate +MVP puncte faci per meci, astea se aduna cu cat faci mai multe cu atat ramai la rank-ul respectiv mai multa vreme si chiar si promovezi chiar daca faci lose, deoarece punctele cele mai multe sunt luate din MVP si ele sunt cele care te ajuta. Apoi mai conteaza si impotriva carei echipe te joci:
   Exista un asa zis Elo sistem care calculeaza numarul maxim de puncte cumulate per fiecare echipa dintr-un meci si se face o statistica pe seama aceasta, iar o echipa va avea mai multe puncte decat cealalta pentru a exista o miza. Practic daca castigi ii iei puncte de la cealalta echipa sau daca pierzi, dai puncte. 
   Ca un exemplu de cate puncte necesare ai nevoie pentru rank-up: Sunt niste valori orientative, nu cred ca sunt cele adevarate insa se poate intelege
   MG2 = 500-999 Points
   MGE = 1000-1499 Points
   DMG = 1500-1999 Points
   LE = 2000-2499 Points
   LEM - 2500-3499 Points
   SMFC - 3500-4499 Points
   GE = 5599 - 6999 Points
   ex:
   .:: Punctaj Minim-Maxim ::.
   -Echipa 1--
   3xDMG 1xLE 1xLEM = (9000 - 11000) puncte
   -Echipa 2-
   2xMG2 1xMGE 2xLEM = ( 6000 - 10500) puncte
   Dupa cum observati prima echipa este favorita sa castige insa daca a 2-a echipa castiga, v-a castiga mult mai mult decat prima echipa datorita diferentei de puncte dintre echipe iar prima echipa v-a suferit mai mult deoarece ce pierde impotriva unei echipa mai slabe. In cazul in care fi pierdut impotriva unei echipe cu puncte asemanatoare sau peste ei nu ar suferi o pierdere prea mare si nici macar derank.
    
   Grafic original:
    
  • By Mengele
   Salutare
   As aprecia foarte mult daca ati arunca un ochi aici
    
  • By RaresC
   • Nume si Prenume: Rareș C.
   • Varsta:  20
   • Locatia: Cluj-Napoca
   • Ocupatie: Student
   • Hobby si pasiuni: Înot, baschet, box
   • Jocuri preferate: CS:GO, seria The Elder Scrolls, seria Assassin's Creed
   • De unde ai auzit de Lunetistii?: Am cautat un server public de CS:GO in joc si l-am gasit pe al vostru.
   • Ce parere ai despre comunitate?: Totul bine si frumos pana acum, lume buna.
   • O poza cu tine:  Mai bine nu.
 • Recently Browsing   0 members

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.